Newsletter ZZMV č. 017 | září 2017 
Přejeme hezké čtení

Vítejte ve světě
Zdravotnického zařízení Ministerstva vnitra

Poskytujeme lékařskou a zdravotnickou péči příslušníkům Policie České republiky, Hasičského záchranného sboru a zaměstnancům Ministerstva vnitra. Jsme akreditované zdravotnické zařízení pro obor všeobecné praktické lékařství. Připravili jsme pro Vás další zpravodaj - Newsletter ZZMV 017|2017, abychom Vám předali informace o všem novém.

Na Dnech NATO
Před více jak 90 000 návštěvníky
Na Hradě v Ostravě
Úspěšná prezentace ZZMV
V Ústí hotovo
Další dokončený projekt
Záchranáři v akci
Vzpomínka na prázdniny
ZZMV oceňuje
Rekordní počet nominací
AMAROK
Akční odpoledne ve Vítkovicích
Poděkování policistů
Sestřičce Ditě Závodové
Školení PP 
S Markem Hylebrantem
Kaleidoskop
Krátce, stručně, výstižně

Balneo pracoviště Polikliniky Praha v plném provozu
 

Všechna rehabilitační pracoviště ZZMV vybavujeme novými přístroji pro fyzioterapii, vanami, ultrazvukovými a elektroléčebnými přístroji i lasery.

Například rehabilitační pracoviště na Poliklinice Praha bylo nově vybaveno hned několika novými vanami. V prvním patře budovy „D“ se nainstalovala nová zařízení, ze kterých se mohou pacienti těšit. Zcela nově jsou nyní instalovány a zprovozněny i oblíbené skotské střiky. 

Co ještě slouží našim pacientům a klientům? Medicinální vana na uhličitou koupel s přípojkou na stlačený vzduch a saturovanou vodu, hydromasážní vana pro horní končetiny s hydromasážními tryskami, hydromasážní vana Delux, která má 38 vodních mikrotrysek, 4 vodní zóny, vzduchovou masáž (perličková lázeň) se 122 tryskami.

Na dolní končetiny máme také novou hydromasážní vanu. Ta má 14 vodních trysek, 8 mikrotrysek, 1 trysku na masáž hemoroidů a 6 masážních trysek na plosky nohou. Těšte se na masážní vanu a zařízení Delux, která má trysek nepočítaně a skvěle prohře