Newsletter ZZMV č. 008/2019 | 17. dubna 2019 
III. ročník
Přejeme hezké čtení

Zdravotnického zařízení Ministerstva vnitra

Naši lékaři a zdravotníci pečují o příslušníky Policie České republiky, Hasičského záchranného sboru a zaměstnance Ministerstva vnitra. Jsme akreditované zdravotnické zařízení pro obor všeobecné praktické lékařství. Připravili jsme pro Vás další zpravodaj - Newsletter ZZMV 008|2019, abychom Vám předali informace o všem novém a zajímavém. 

Zajímavé nabídky
Lékařem v Českých Budějovicích?
Hasič roku 2018
Gratulujeme všem oceněným
Vzděláváme se
Už 4. pracovní den NLZP ObZZ Brno
Zážitkové trasy
Ostrava žije první pomocí 2019
 
Další nový nábytek
Ordinace v SPŠ Brno v novém
Soutěž nejlepších
Zdravotníci ZZMV budou pomáhat

Nové sanitky pro záchranáře ZZMV


Praha | Ve středu 17. dubna 2019 jsme získali dva zbrusu nové sanitní vozy, které si do přímého užívání ihned převzali zdravotničtí záchranáři ZZMV.

Slavnostního předání se zúčastnil i Mgr. Jiří Kaucký, státní tajemník v Ministerstvu vnitra a Mgr. Jiří Toman, ředitel OZZ MV.

Na projektu jsme spolupracovali se Zařízením služeb pro Ministerstvo vnitra. Jedná se o vozy typu VW Transporter s nástavbou, které budou sloužit pacientům a klientům našeho zdravotnického zařízení nejen v Praze a Středních Čechách, ale v rámci zdravotnického zabezpečení, asistencí a výcviků bezpečnostních složek státu ve všech regionech České republiky.

Sanitky jsou vybaveny na vysoké moderní úrovni a jsou tak srovnatelné se sanitními vozy záchranné zdravotnické služby. 

Pro ZZMV je to nejen velikonoční dárek, ale především další splněná etapa celkové modernizace flotily vozů pro záchranáře a zdravotníky. 

 

Přejeme mnoho šťastně najetých kilometrů.


#zzmv #zzmvakcni