Newsletter ZZMV č. 010/2019 | 15. května 2019 
III. ročník

Zdravotnického zařízení Ministerstva vnitra

Naši lékaři a zdravotníci pečují o příslušníky Policie České republiky, Hasičského záchranného sboru a zaměstnance Ministerstva vnitra. Jsme akreditované zdravotnické zařízení pro obor všeobecné praktické lékařství. Připravili jsme pro Vás další zpravodaj - Newsletter ZZMV 010|2019, abychom Vám předali informace o všem novém a zajímavém. 

Vybíráme nejlepší
Další ročník soutěže ZZMV
Přijmeme lékaře
Ordinace Zlín, ObZZ Brno
 
Sestry měly svátek
Hlavní setra ZZMV posílá blahopřání
Přijmeme lékaře
Ordinace Karviná, ObZZ Ostrava
 
Pomáháme pomáhat
Policejní pochod Brdy 2019
Přijmeme lékaře
Ordinace České Budějovice, ObZZ ČB
 

Od Šumavy do Slezska 


V sobotu 11. května 2019 jsme pečovali o závodníky na ŠUMAMAN 2019. A při tom jsme ještě stihli i vzdělávat děti a rodiče, návštěvníky i hosty.

V neděli 12. 5. 2019 jsme se pro změnu přesunuli z jihu na sever, na akci Ostrava žije první pomocí. A rádi. 

Velkou ctí pak pro nás bylo aktivně se účastnit slavnostního vyhodnocení soutěže záchranných družstev, Memoriálu Marcely Peterové. Gratulujeme vítězným týmům i pořadatelům.


Soutěžilo se na deseti stanovištích, kde byly připraveny modelové situace z reálného života. Úkolem soutěžního družstva bylo situaci správně vyhodnotit a poskytnout náležitou první pomoc postiženým.

Akce byla přístupná i široké veřejnosti. Díky tomu jsme mohli předvést naši činnost, představit naši instituci a děti i jejich rodiče naučit KPR, práci a AED. Děti si hrály s kostrou HELEnkou a edukačnímu kartami.

Spolu s námi opět partneři z STK pro chlapy. Společně pečujeme o zdraví policistů a hasičů.

#zzmv #zzmvakcni #zzmvvzdelava
<