Newsletter ZZMV č. 013/2019 | 26. června 2019 
III. ročník

Newsletter Zdravotnického zařízení Ministerstva vnitra

Naši lékaři a zdravotníci pečují o příslušníky Policie České republiky, Hasičského záchranného sboru a zaměstnance Ministerstva vnitra. Jsme akreditované zdravotnické zařízení pro obor všeobecné praktické lékařství. Připravili jsme pro Vás další, tentokrát předprázdninový zpravodaj - Newsletter ZZMV 013|2019, abychom Vám předali informace o všem novém a zajímavém. 

"Badec v Hradci"
S podporou Petra Koukala a STK
Plakát soutěže
Můžete si jej stáhnout a šířit
Přijmeme lékaře
Ordinace ve Frýdku - Místku
 
Svět očima dětí
MVČR vyhodnotilo, my prezentovali
Poděkování
Hasiči děkují kolegům do Plzně
Pozor na cestách
Prázdniny znamenají i větší provoz
 
TFA v Plzni
V Plzni jsme pečovali o drsné hasiče
Novinky.cz
Klíšťová encefalitida, nejvíc za 10 let
Přijmeme lékař
Ordinace ZZMV v Karviné
 

Zdravotníci ZZMV na BAHNA 2019 

 

Přijali jsme nabídku partnerů z řad Policie České republiky ke společné účasti na akci BAHNA 2019 - každoroční prezentaci Armády České republiky a klubů vojenské historie. 

Naše stanoviště sloužilo jako jeden z tzv.MEDICAL POINT“, tedy místa, kde mohli policisté, hasiči, případně i návštěvníci vyhledat zdravotnické ošetření. Naši zdravotníci na místě zhodnotili stav pacienta, na místě jej ošetřili a další postup koordinovali s lékařskou službou AČR.  Zajistili jsme tak v našem segmentu okamžité poskytnutí odborné zdravotnické pomoci zraněným.

Účast na této přehlídce je pro nás také příležitost prezentovat ZZMV a naši práci nejen u veřejnosti, ale také i mezi jinými odbornými zdravotnickými institucemi, záchrannými službami a dalšími profesionály. Kromě jiného jsme se věnovali výuce KPR a základům první pomoci.

S námi byli namístě i kolegyně z STK pro chlapy a Ruce na prsa - tedy partnerských organizací v boji proti onkologickým onemocněním.

Děkujeme všem spolupracovníkům, zejména kolegům a kolegyním z Policejního prezidia PČR, KŘ PČR Plzeňského kraje a dalším za skvělou spolupráci a kooperaci. 

Foto: ZZMV
#zzmv #zzmvpomaha #zzmvakcni

 
Newsletter ZZMV |  ISSN 2571-0346

Zdravotnické zařízení Ministerstva vnitra
Lhotecká 559/7, 143 01 Praha 12 - Kamýk
| Copyright © | 2017 - 2019 | Všechna práva vyhrazena |
 
Kde nás najdete:

Chcete ohodnotit náš newsletter? Budeme rádi!
Napište nám na e-mail: info@zzmv.cz
Informace k GDPR